Champions League

Revenire de senzatie pentru echipa lui Razvan Lucescu in Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/PAOK_FC

PAOK Salonic si Spartak Moscova au oferit un meci de zile mari, miercuri, in turul 3 preliminar al Champions League.

O partida pe care PAOK Salonic, echipa antreanata de Razvan Lucescu, a castigat-o cu 3-2, dupa ce Spartak avea 2-0 pe tabela in minutul 16!

Inceputul meciului a fost unul controlat de echipa rusa, care a deschis scorul prin bulgarul Ievelin Popov dupa doar sapte minute cu un sut din marginea careului.

Promes a majorat avantajul lui Spartak cu un sut de la distanta respins de portarul lui PAOK in bara si de acolo mingea a depasit linia portii.

Pana la pauza cei de la PAOK au revenit spectaculos cu trei goluri marcate in mai putin de un sfert de ora.

Mai intai sarbul Prijovic a redus din diferenta transformand o lovitura de la 11 metri, pentru ca Limnios sa egaleze in minutul 37 din centrarea lui Matos de pe flancul drept.

Acelasi Matos l-a servit ideal pe decarul Pelkas si acesta marca pentru 3-2 in minutul 44.

Pelkas a ratat singur cu portarul in partea secunda, dupa care Spartak a primit usor o lovitura de la 11 metri pe care Promes a ratat-o si astfel PAOK porneste cu avantaj minim in aceasta dubla.

La partida de la Salonic a asistat si Mircea Lucescu.

Intr-un alt meci disputat miercuri seara in preliminariile Champions League, Salzburg a invins-o pe Shkendjia din Macedonia, cu 3-0.

Suporterii de la PAOK au avut la randul lor un mesaj cu privire la Macedonia, denumire disputata la nivel international de Grecia si Fosta Republica Iugoslava a Macedeniei.

“Macedonia e una singura si este aici”, au afisat suporterii lui PAOK un mesaj aproape cat toata tribuna a doua. Mesaj de pe urma caruia clubul elen s-ar putea alege cu o sanctiune din partea UEFA.



Revenire de senzatie pentru echipa lui Razvan Lucescu in Champions League