Champions League

Revelatia Leipzig castiga pe terenul lui Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/CuriosidadesPRL

Un penalty a facut diferenta intre Tottenham Hotspur si RB Leipzig, miercuri seara, in prima mansa a optimilor de finala in Liga Campionilor.

Internationalul german Timo Werner a marcat unicul gol al meciului de la Londra in minutul 58.

Funadsul Davies a faultat grosolan in propria suprafata de pedeapsa nelasandu-i centralului turc Cunyet Cakir nicio alta optiune. Nici macar de VAR n-a fost nevoie pentru elucidarea fazei.

Pana la final Leipzig isi putea dubla avantajul, insa Tottenham a scapat ieftin doar cu 0-1, in conditiile in care absentele lui Kane si Son au fost vizibile din avion.

Gazdele au ratat o sansa de aur in prelungiri, cand lovitura de cap a lui Moura s-a dus peste poarta dupa o centrare din flancul stang.

Jose Mourinho ajunge la sapte meciuri consecutive fara victorie in faza eliminatorie a Ligii Campionilor (4 cu Chelsea, 2 cu Manchester United si un meci cu Tottenham). Ultima oara cand o echipa pregatita de Mourinho a castigat in faza eliminatorie s-a intamplat in aprilie 2014 la un duel intre Chelsea si PSG.

Cu toate acestea, Mourinho pierde doar a treia oara in 17 meciuri disputate pe teren propriu in faza eliminatorie a Ligii Campionilor.



Revelatia Leipzig castiga pe terenul lui Tottenham