Champions League

Real nu forteaza cu Liverpool, FC Basel invinge clar Ludogorets

"Albii" si-au asigurat prezenta in optimile Ligii Campionilor dupa victoria la limita, insa elocventa, 1-0, in fata lui Liverpool. Lupta pentru locul secund in Grupa B devine din ce in ce mai interesanta, odata cu succesul zdrobitor inregistrat de FC Basel in compania lui Ludogorets, scor 4-0.

Real a avut un start in forta la poarta lui Mignolet, care s-a remarcat cu doua interventii excelente in primul sfert de ora. James Rodriguez l-a intins pe belgian cu o executie insuficient de inalta din afara careului, pentru ca mai apoi Cristiano Ronaldo sa iasa la rampa cu un sut din apropiere, de asemenea blocat de goalkeeperul oaspetilor.

Mignolet nu a mai avut cum sa intervina, in minutul 27, la reluarea simpla din cativa metri a lui Karim Benzema, servit ideal de Marcelo intre cei doi stoperi ai lui Liverpool.

Cu douazeci de minute inainte de final, Gareth Bale, introdus in partea secunda, a trimis din transversala din pasa aceluiasi Marcelo.

Bale si-a incheiat reprezentatia cu un sut-bomba trimis din lovitura libera, la care Mignolet a preferat sa boxeze in lateral.

In celalalt joc al Grupei B, FC Basel a trecut la pas de bulgarii de la Ludugorets, scor 4-0, prin golurile inscrise de Embolo (34), Gonzalez (41), Gashi (59) si Suchy (65).

Calaul Stelei nu s-a putut folosi de serviciile lui Cosmin Moti decat pret de un sfert de ora. Fostul dinamovist a fost inlocuit cu Aleksandrov din cauza unei accidentari.



Real nu forteaza cu Liverpool, FC Basel invinge clar Ludogorets