Champions League

Real Madrid intoarce scorul cu Bayern in semifinalele Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Intr-o seara in care Cristiano Ronaldo s-a remarcat doar printr-un gol anulat pentru hent, Real Madrid s-a impus, cu 2-1, in fata lui Bayern Munchen, in prima mansa a semifinalelor din Liga Campionilor.

Meciul a inceput cum nu se poate mai rau pentru campioana Germaniei, Robben iesind accidentat in minutul opt.

Chiar si asa Bayern a deschis scorul in minutul 28 prin Kimmich la capatul unui contraatac dezvoltat in mare viteza pe partea dreapta si o finalizare cu sut din actiune.

In minutul 34 gazdele au pierdut un nou jucator important, fundasul central Boateng iesind accidentat. Tanarul Sule a fost aruncat in lupta de Jupp Heynckes.

Finalul primei reprize a fost unul cu actiuni la ambele porti. Mai intai Hummels a ratat golul doi al bavarezilor cu o reluare peste poarta.

La cealalta poarta Marcelo a prins un voleu senzational din afara careului si Ulreich n-a mai plonjat decat pentru fotografi.

Lewandowski si Muller au ratat la ultimele actiuni ale reprizei, in prelungiri, intr-un moment de rabufnire din partea munchenezilor.

Zidane a mutat inspirat la pauza cu Asensio in locul lui Isco si noul intrat a marcat golul victoriei pentru Real Madrid in minutul 57.

Pana la finalul meciului gazdele au ratat in doua randuri egalarea, prin Ribery si Lewandowski, in timp ce Ronaldo a avut un gol anulat in minutul 71 pentru o preluare clara cu mana.

Caseta tehnica

Bayern Munchen: Ulreich; Kimmich, Boateng (Sule 34), Hummels, Rafinha; Javi Martinez (Tolisso 75); Robben (Thiago 8), Muller, James; Ribery; Lewandowski;

Real Madrid: Keylor; Carvajal (Benzema 67), Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Vazquez, Ronaldo, Isco (Asensio 46).



Real Madrid intoarce scorul cu Bayern in semifinalele Ligii Campionilor