Champions League

Real Madrid, victorie cu Inter. Gladbach face scorul serii in Ucraina

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden/

Unul dintre duelurile clasice ale fotbalului european a oferit o partida cu cinci goluri, marti seara, pe arena care ii poarta numele marelui Alfredo Di Stefano.

Real Madrid s-a impus in confruntarea cu Internazionale Milano, scor 3-2, printr-un gol marcat de Rodrygo cand mai erau zece minute pana la finalul meciului.

Campioana Spaniei a avut 2-0 in prima repriza dupa reusitele lui Karim Benzema (25) si Sergio Ramos (33).

Atacantul francez a ajuns la 55 de goluri in cupele europene pentru Real Madrid, fiind al treilea la acest capitol dupa Cristiano Ronaldo (105) si Raul Gonzalez (66).

Inter a fost pentru Benzema a 31-a “victima” in Champions League. Doar Lionel Messi, Cristiano Ronaldo si Raul Gonzalez au marcat impotriva mai multor echipe diferite din fotbalul european.

In ceea ce-l priveste pe Sergio Ramos, capitanul Realului a ajuns cu aceasta ocazie la golul cu numarul 100 pentru formatia din Madrid. O cifra impresionanta pentru un fundas central de meserie.

Revenind la partida de marti seara, Inter a redus din diferenta prin Lautaro Martinez, jucator care a punctat cu un sut din interiorul careului dupa o deviere cu calcaiul de mare efect din partea lui Barella.

Ivan Perisic a adus egalarea pentru Inter in minutul 68, insa ultimul cuvant a apartinut gazdelor.

Rodrygo a preluat in suprafata de pedeapsa o centrare din stanga si l-a executat pe Handanovic.

Acelasi Handanovic a limitat scorul cu o interventie decisiva la sutul lui Benzema in prelungirile partidei.

Pentru Real Madrid este prima victorie a sezonului in Champions League, dupa infrangerea cu Sahtior din prima etapa si remiza smulsa in extremis pe terenul lui Monchengladbach.

Sahtior umilita pe teren propriu

Lidera a Grupei B dupa primele doua meciuri, Sahtior Donetk a fost pur si simplu calcata in picioare de Borussia Monchengladbach, scor 6-0.

La pauza era deja 4-0 pentru formatia din Bundesliga, pentru care au marcat Plea (8, 26), Bondar (autogol / 17) si Bensebaini (44).

In partea secunda Plea si-a concretizat hattrick-ul, in minutul 78, dupa ce Stindl punctase pentru 5-0 in minutul 65.

Pana in sezonul 2020/21 cei de la Monchengladbach marcasera 13 goluri in toata istoria lor de Champions League. In actualul sezon au deja zece goluri.

Clasament

1. Monchengladbach 5 puncte
2. Sahtior 4 puncte
3. Real Madrid 4 puncte
4. Inter Milano 2 puncte



Real Madrid, victorie cu Inter. Gladbach face scorul serii in Ucraina