Champions League

Real Madrid și Manchester City păstrează suspansul după 1-1 pe Bernabeu

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Prima semifinală din Liga Campionilor a adus față în față pe Real Madrid și Manchester City, două dintre marile favorite la câștigarea trofeului.

Un meci disputat cu casa închisă la Madrid, pe noua arenă Santiago Bernabeu, și care s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, scor 1-1.

Manchester City a dominat începutul meciului cu patru șuturi pe poartă în primul sfert de oră.

Contrar cursului jocului, Real Madrid avea să deschidă scorul la prima minge trimisă pe poarta apărată de Ederson.

Vinicius și-a învins conaționalul din poarta ”Cetățenilor” cu un șut din afara careului, după o fază construită în flancul stâng de Modric și Camavinga, ultimul fiind responsabil cu pasa decisivă.

Pentru Vinicius a fost al 15-lea gol marcat în Liga Campionilor, acesta devansându-l pe mult mai titratul conațional Ronaldo (14 reușite).

Manchester City a restabilit egalitatea în partea secundă, minutul 67, prin Kevin De Bruyne, după o eroare comisă de Camavinga pe faza de construcție a celor de la Real Madrid.

Mijlocașul francez a trimis direct la un adversar și De Bruyne a scuturat plasa cu un șut din afara careului pentru a 14-a reușită în Liga Campionilor. Belgianul l-a egalat pe Zinedine Zidane la numărul de goluri marcate în Liga Campionilor.

Real Madrid a avut primul corner din meci abia în debutul reprizei secunde și a încheiat partida cu opt lovituri de la colțul terenului, ceea ce arată dominarea gazdelor din partea a doua.

Tchouameni a ratat ultima ocazie a meciului pe final de partidă, când a prins un șut în forță din afara careului respins cu o mână de Ederson.

La prima apariție din carieră pe Santiago Bernabeu, atacantul norvegian Erling Haaland a dezamăgit neavând nicio fază notabilă.

Kevin De Bruyne a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului, după ce a avut trei șuturi, toate pe poartă și un gol marcat.

De reținut că este prima remiză între Carlo Ancelotti și Pep Guardiola în nouă confruntări.



Real Madrid și Manchester City păstrează suspansul după 1-1 pe Bernabeu