Champions League

Real Madrid reduce la tacere infernul de la Napoli

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

In stil de mare campioana Real Madrid a revenit de la 0-1 si a invins-o pe Napoli, cu 3-1, in mansa retur din optimile Ligii Campionilor dupa scenariul din tur.

Gazdele au inceput avantat si sub presiunea fomidabila a publicului de pe San Paolo echipa lui Maurizio Sarri a deschis scorul prin Mertens in minutul 24. Patrundere pe stanga in careu si finalizare la coltul lung pentru 1-0.

La un gol distanta de eliminare Real Madrid a iesit la joc si Cristiano Ronaldo rata in minutul 29 prima ocazie mare de gol. Detinatorul Balonului de Aur l-a driblat pe portarul Reina si a nimerit stalpul din stanga al portii.

Mare ocazie de 2-0 pentru Napoli in minutul 35 la reluarea cu capul a lui Koulibaly peste poarta din centrul careului la un corner.

Doua minute mai tarziu mingea ajunge cu sansa la Mertens in careu si acesta trimite in bara singur cu Navas.

Gazdele au mai avut o sansa de gol la patrunderea lui Hamsik din minutul 39, insa mijlocasul slovac s-a sufocat dupa un sprint furibund si a sutat mult alaturi.

Napoli si-a epuizat toate ocaziile in prima repriza si dupa reluare campioana Real Madrid a pus stapanire pe joc.

Sergio Ramos a lovit decisiv de doua ori dupa faze similare cu reluari de cap decisive in urma unor cornere in minutele 51 si 57.

Doua goluri care au paralizat-o pe Napoli, echipa incapabila sa mai reactioneze in ofensiva, iar in prelungiri Morata a rasucit cutitul in rana vicecampioanei Italiei.

Un 6-2 la general prin care echipa lui Zinedine Zidane continua cursa pentru apararea trofeului cucerit in 2016. Ar fi prima data in istoria moderna a competitiei cand o echipa isi apara trofeul in Liga Campionilor.

Napoli este eliminata pentru a doua oara in optimi si ramane fara victorie in patru meciuri cu Real Madrid.



Real Madrid reduce la tacere infernul de la Napoli