Champions League

Real Madrid, prima finalista in Liga Campionilor

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Pentru al treilea sezon consecutiv Real Madrid va disputa finala Ligii Campionilor dupa ce, in semifinale, a eliminat-o pe Bayern Munchen, cu 2-1 in deplasare si 2-2 pe teren propriu in retur.

Asa am trait Real Madrid - Bayern pentru un loc in finala Ligii Campionilor

Cele doua echipe au sarit peste etapa de tatonare si au inceput cu lucrurile serioase inca de la primele actiuni, iar Bayern a deschis scorul la fel ca in tur.

Centrare din dreapta in minutul 3, Ramos rateaza interventia si din sase metri Kimmich a reluat cu latul la coltul lung.

Benzema, titularizat de aceasta data de Zidane, a restabilit egalitatea dupa doar opt minute cu o lovitura de cap din centrarea lui Marcelo de pe flancul stang.

Dubla ocazie pentru Bayern in minutul 33. Mai intai Lewandowski, foarte slab in cele doua manse, a ratat singur cu Navas, iar pe urmarire James Rodriguez nu a prins poarta din cativa metri.

Abia in minutul 39 Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont primul sut pe poarta, o minge la coltul scurt blocata de Ulreich.

Penalty refuzat oaspetilor la ultima faza a reprizei, cand mingea a fost oprita cu mana de Marcelo, insa centralul turc Cunyet Cakir a acordat doar repunere de la coltul terenului pentru Bayern.

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai rau pentru campioana Germaniei, Benzema aducand-o pe Real in avantaj dupa doar cateva zeci de secunde.

Tolisso a trimis neglijent spre propriul portar, Ulreich a alunecat in tentativa de a degaja din interiorul careului si Benzema s-a trezit singur cu toata poarta goala in fata.

In minutul 54 Ronaldo a ratat incredibil dintr-o pozitie singur cu portarul, dupa care Bayern a egalat prin James Rodriguez in minutul 63. Sut din interiorul careului pe sub picioarele lui Navas, un gol nesarbatorit de columbianul imprumutat de Real la gruparea bavareza.

Ocazie mare ratata de Bayern in minutul 73 la sutul lui Tolisso blocat in extremis de Navas, portar care a mai avut o interventie decisiva in prelungiri.

S-a terminat 2-2 si Real Madrid se califica in finala de la Kiev.

AS Roma si Liverpool se intalnesc, miercuri seara, in a doua semifinala. In tur a fost 5-2 pentru Liverpool.



Real Madrid, prima finalista in Liga Campionilor