Champions League

Real Madrid opreste seria negativa chiar inainte de El Clasico. Meci special pentru Bale

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Dupa cinci meciuri fara victorie pentru Real Madrid a venit timpul unei guri de oxigen, iar succesul la limita cu Viktoria Plzen poate fi momentul unui nou inceput in relatia lui Julen Lopetegui cu detinatoarea Ligii Campionilor.

Real Madrid s-a impus cu 2-1 in disputa de pe teren propriu contra formatiei din Cehia, Karim Benzema in minutul 11 si Marcelo in minutul 57 marcand pentru echipa blanco.

Patrik Hrosovky a redus din diferenta pentru Viktoria Plzen, echipa care insa n-a avut puterea sa forteze o surpriza.

O victorie venita la timp pentru Real Madrid, formatie care duminica pe 28 octombrie sustine marele El Clasico impotriva Barcelonei.

Real a dominat-o pe Plzen la toate capitolele, cu 9-2 la suturi pe poarta, 12-2 la cornere si o posesie de 69 la suta.

Bale la cota 200

Pentru Gareth Bale meciul de marti seara a fost unul special, galezul bifand partida cu numarul 200 in tricoul lui Real Madrid, pentru care a marcat 92 de goluri si a cucerit 13 trofee. Impresionant!

In cealalta partida a Grupei G, AS Roma a trecut de CSKA Moscova, cu 3-0, prin dubla lui Edin Dzeko (30,43), respectiv reusita lui Under (50).

Real Madrid si Roma au fiecare cate sase puncte, dar CSKA Moscova ramane aproape, cu patru puncte. Viktoria Plzen are un punct la jumatatea fazei grupelor.



Real Madrid opreste seria negativa chiar inainte de El Clasico. Meci special pentru Bale