Champions League

Real Madrid o umileste pe Juventus la Torino. Ronaldo, gol de senzatie!

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Real Madrid este cu un picior si jumatate in semifinalele Champions League dupa victoria, cu 3-0, obtinuta, marti seara, pe terenul lui Juventus Torino.

Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont o dubla, a doua reusita fiind una spectaculosa din foarfeca. Un gol in urma caruia intregul stadion l-a aplaudat la scena deschisa pe atacantul portughez.

Juventus a incheiat meciul in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Dybala pentru cumul de cartonase galbene.

Inceput de meci ideal pentru Real Madrid, care a deschis scorul inca din minutul 3 prin Cristiano Ronaldo.

Faza a plecat din stanga, unde Marcelo l-a lansat excelent pe Isco si acesta i-a asezat mingea pe deviere lui Ronaldo pentru a opta reusita in sase meciuri cu Juventus.

Ocazie uriasa de egalare in minutul 23 la o centrare din partea stanga dintr-o faza fixa. Higuain a trimis pe poarta si Navas a respins cu un reflex de portar mare.

Sansa de gol si pentru Real la sutul lui Kroos din afara careului in minutul 36. Mingea a lovit transversala si a iesit afara.

Penalty reclamat de Juventus in minutul 44 la o minge atinsa de Casemiro cu mana dupa devierea lui Chiellini pe spate.

Un minut mai tarziu o noua faza discutabila dupa caderea lui Dybala in careu. Galben pentru simulare vazut de argentinian.

Repriza secunda a inceput abrupt cu ocazia ratata de Ronaldo, al carui sut a trecut pe langa poarta.

Moment fabulos in minutul 64 dupa golul senzational marcat de Ronaldo din foarfeca. Intregul stadion l-a aplaudat pe atacantul portughez la scena deschisa.

Juventus a ramas in inferioritate numerica din minutul 66, cand Dybala a incasat al doilea galben pentru un fault la centrul terenului. Pe primul il luase in repriza inaugurala pentru o simulare.

Seara de cosmar a torinezilor a continuat cu golul de 3-0 marcat de Marcelo in minutul 72. Un scor putin anticipat inaintea primului fluier.

Scorul putea fi mai mare daca Ronaldo si Kovacic fructificau sansele din ultimele minute, ultimul nimerind transversala cu un sut din interiorul caruelui.



Real Madrid o umileste pe Juventus la Torino. Ronaldo, gol de senzatie!