Champions League

Real Madrid evita prelungirile cu penalty in minutul 90+3

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Juventus a anulat avantajul obtinut de Real Madrid la Torino si a condus cu 3-0 pana in minutul 90+3, cand echipa din capitala Spaniei a primit un penalty transformat de Cristiano Ronaldo.

Doar 77 de secunde trecusera de la startul partidei cand Mandzukic a scuturat plasa portii celor de la Real Madrid cu o lovitura de cap din interiorul careului. O faza pornita de la o recuperare la centrul terenului si dezvoltata in dreapta de Khedira, responsabilul cu centrarea decisiva.

Un gol care a dinamizat o partida in care Real Madrid pornea ca mare favorita la adapostul avantajului din tur, cand campioana Europei s-a impus cu 3-0.

In minutul 7 portarul Navas s-a opus golului la reluarea lui Higuain din 6-7 metri dupa o centrare din dreapta de la Douglas Costa. Un inceput foarte bun pentru Juventus, echipa inspirata de calificarea spectaculoasa obtinuta cu o seara in urma de AS Roma in dauna Barcelonei.

Real Madrid a ratat egalarea in minutul 10 prin Bale, galezul fiind blocat in extremis de veteranul Buffon.

Trei minute mai tarziu gazdele au avut un gol anulat la Isco pentru o pozitie de offside activata la sutul lui Cristiano Ronaldo, minge respinsa in fata de acelasi Buffon.

Dupa numai un minut jocul s-a mutat la cealalta poarta, unde Costa a centrat in sase metri pentru Higuain si Carvajal a respins in extremis din fata argentinianului.

Real Madrid a pus stapanire pe joc si a fortat marcarea golului care sa elimine orice presiune, insa pe acest fond Juventus a marcat golul al doilea prin acelasi Mandzukic.

Un gol venit in minutul 37 contrar cursului jocului cu o lovitura de cap norocoasa din sase metri la centrarea lui Lichsteiner, jucator intrat in minutul 16 in locul lui De Sciglio.

Repriza s-a incheiat cu o mare o sansa de gol pentru gazde in minutele suplimentare la reluarea lui Varane in transversala.

In minutul 61 Matuidi a inscris pentru un 3-0 neverosimil si Juventus anula astfel avantajul Realului din tur.

Meciul se indrepta spre prelungiri cand Ronaldo a intors cu capul o minge in sase metri pentru Lucas Vazquez si acesta a obtinut lovitura de la 11 metri.

Buffon si-a pierdut capul si a fost la un pas sa-l linseze pe arbitru, fiind eliminat din joc pentru proteste.



Real Madrid evita prelungirile cu penalty in minutul 90+3