Champions League

Real Madrid invinsa de CSKA Moscova intr-un meci arbitrat de Hategan

Sursă foto: twitter.com/pfc_cska

Detinatoare a trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid a suferit o infrangere putin asteptata, marti seara, in meciul disputat pe Lujniki din Moscova in fata celor de la CSKA.

Echipa din capitala Rusiei s-a impus, cu 1-0, printr-un gol marcat in minutul 2 de Nikola Vlasic la o gafa comisa de mijlocasul german Toni Kroos.

In prelungirile partidei centralul Ovidiu Hategan l-a eliminat pe Igor Akinfeev, portarul gazdelor, pentru doua galbene consecutiv in urma protestelor.

Pentru prima data din 2006 incoace echipa din Moscova obtine doua victorii consecutive pe teren propriu in Liga Campionilor.

De cealalta parte, Real Madrid ajunge la trei meciuri consecutive fara gol marcat, dupa 0-3 cu Sevilla in deplasare, 0-0 cu Atletico Madrid acasa si acum 0-1 cu CSKA Moscova.

Din decembrie 2007 cu Fabio Capello pe banca tehnica cei de la Real Madrid n-au mai experimentat o asemenea perioada nefasta la finalizare.

In cealalta partida a Grupei G, AS Roma a demolat-o pe Viktoria Plzen, cu 5-0. Unul dintre goluri a fost marcat de Justin Kluivert, care a devenit astfel cel mai tanar marcator al Romei in Liga Campionilor la cei 19 ani si 150 de zile.

Clasamentul arata astfel: 

CSKA Moscova (4 puncte)
Real Madrid (3 puncte)
AS Roma (3 puncte)
Viktoria Plzen (1 punct)



Real Madrid invinsa de CSKA Moscova intr-un meci arbitrat de Hategan