Champions League

Real Madrid – Chelsea (22:00), meciul zilei in returul sferturilor Champions League

Sursă foto: twitter.com/

Arena Santiago Bernabeu gazduieste, marti seara, returul duelului dintre Real Madrid si Chelsea. In tur echipa spaniola s-a impus, cu 3-1, si porneste cu prima sansa.

Cotele oferite de BETANO
Real Madrid – 2.72 | Egal – 3.61 | Chelsea – 2.81

Cele doua echipe lupta pentru un loc in semifinalele Champions League, unde Real Madrid este deja prezenta cu un picior.

Chelsea vine la Madrid dupa un 6-0 in deplasare cu Southampton, meci in care jucatorii lui Thomas Tuchel au razbunat ultimele infrangeri.

Real Madrid si-a castigat fara emotii meciul cu Getafe (2-0), consolidandu-si prima pozitie in La Liga.

Victoria obtinuta in tur pe Stamford Bridge a fost prima pentru Real Madrid in confruntarile cu Chelsea, dupa doua remize si trei infrangeri in precedentele cinci partide.

Pentru Chelsea va fi prima aparitie pe noul Santiago Bernabeu, semifinala din sezonul trecut disputandu-se pe arena Alfredo Di Stefano.

Statistica e de partea madrilenilor care s-au calificat de noua ori in cele zece ocazii dupa victorii in prima mansa pe teren strain.

O eventuala calificare ar insemna pentru Carlo Ancelotti a opta prezenta in semifinalele Champions League. Ocazie prin care ar ajunge la egalitate cu Jose Mourinho si Pep Guardiola.

Echipele probabile

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius.

Chelsea: Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; James, Kante, Kovacic, Alonso; Mount; Havertz, Werner.



Real Madrid – Chelsea (22:00), meciul zilei in returul sferturilor Champions League