Champions League

Real Madrid – Chelsea 1-1. Benzema si Pulisic au marcat

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden/

Echipele Real Madrid si Chelsea Londra au incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), in mansa tur a semifinalelor UEFA Champions League.

Londonezii au deschis scorul la Madrid prin Christian Pulisic cu un sut din interiorul careului.

Real Madrid a restabilit egalitatea prin Karim Benzema, jucator ajuns cu aceasta ocazie la reusita cu numarul 71 in Champions League.

La 0-0, in minutul 9, Chelsea a ratat o mare ocazie prin Timo Werner. Sutul acestuia din sase metri a fost blocat in extremis cu piciorul de portarul Thibaut Courtois.

Pentru Real Madrid a fost meciul cu numarul 450 in UEFA Champions League / Cupa Campionilor Europeni.

Pulisic devine primul jucator american care marcheaza intr-o semifinala de Champions League si cel mai bun marcator de peste ocean, cu cinci reusite.

Prin cel de-al 71-lea sau gol in competitie, Benzema l-a egalat pe spaniolul Raul Gonzalez pe locul patru in topul marcatorilor din toate timpurile in Champions League.

La cei 33 ani si 129 de zile, Benzema este cel mai varstnic marcator pentru Real Madrid in semifinale, depasindu-l pe Cristiano Ronaldo (32 ani si 86 de zile).

Caseta tehnica

Real Madrid: Courtois; Éder Militão, Varane, Nacho; Carvajal (Odriozola 77), Casemiro, Kroos, Modrić, Marcelo (Asensio 77); Benzema (Rodrygo 90), Vinícius Júnior (Hazard 66).

Chelsea: Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rüdiger; Azpilicueta (James 66), Jorginho, Kanté, Chilwell; Pulišić (Ziyech 66), Mount, Werner (Havertz 66).

Returul e programat pe 5 mai la Londra.

Finala UEFA Champions League va avea loc pe 29 mai la Istanbul.

Paris Saint-Germain si Manchester City se infrunta in cealalta semifinala.



Real Madrid – Chelsea 1-1. Benzema si Pulisic au marcat