Champions League

Real Madrid castiga Liga Campionilor al treilea an consecutiv. Doua gafe de portar au ingropat-o pe Liverpool

Sursă foto: twitter.com/ligadecampeones

Pentru al treilea an la rand Real Madrid s-a incoronat Regina Europei la fotbal, de aceasta data invinsa fiind Liverpool, cu 3-1.

Asa am trait Real Madrid - Liverpool in finala Ligii Campionilor

Dupa o prima repriza fara goluri, Real a deschis scorul in minutul 51 prin Benzema, jucator care a profitat de o gafa a portarului advers Karius.

Liverpool a avut puterea sa egaleze dupa doar patru minute prin Mane, jucator care a impins in poarta o minge prelungita cu capul de Lovren.

Intrat de putine minute pe teren, Bale a marcat superb pentru 2-1, in minutul 64, cu o reluare spectaculoasa pe spate din centrarea lui Marcelo.

Acelasi Bale avea sa inchida tabela cu sapte minute inaintea finalului cu un sut din afara careului. O mingea cu stangul pe care acelasi Karius a scapat-o in poarta ca un amator.

Un meci de cosmar pentru tanarul portar german adus la Liverpool in vara lui 2016 chiar de Jurgen Klopp de la Mainz.

Finala de la Kiev a fost marcata de accidentarea in prima repriza a egipteanului Mohammed Salah, jucator care a parasit terenul dupa doar 28 cu o problema serioasa la umar.

Salah, unul dintre principalii oameni de gol ai lui Liverpool, a fost trantit la pamant de cinicul Sergio Ramos si a cazut rau pe umar.

Cateva minute mai tarziu parasea terenul de asemenea accidentat si Carvajal, cu o problema la glezna.

Liverpool a dominat inceputul meciului si a dominat-o copios pe Real pana la accidentarea lui Salah. Iesirea egipteanului a deraiat intreg planul tactic gandit de Klopp si Realul a profitat impingand jocul spre poarta lui Karius.

La 0-0 cea mai mare si singura ocazie a madrilenilor fusese un sut trimis de Cristiano Ronaldo peste poarta dupa o actiune in viteza pe flancul drept.

De asemenea, Real Madrid a mai avut un gol anulat pentru offside la limita lui Benzema.

Ambele echipe au avut cate o bara, ambele in partea secunda. Mai intai Isco a reluat in transversala imediat dupa pauza, inca la 0-0, pentru ca Mane sa rateze egalarea la 2-1 pentru Real.

In final madrilenii au sarbatorit castigarea celui de-al 13-lea trofeu din istorie in Liga Campionilor, in timp ce Zidane devine primul antrenor cu trei finale castigate din tot atatea disputate.

De cealalta parte, Klopp pierde a doua finala europeana pe banca lui Liverpool, dupa ce in 2016 cormoranii erau invinsi de Sevilla in ultimul act al Europa League.

Daca in acest sezon n-am mai avut o finala Real - Atletico, cele doua echipe se vor infrunta in Supercupa Europei, in august.



Real Madrid castiga Liga Campionilor al treilea an consecutiv. Doua gafe de portar au ingropat-o pe Liverpool