Champions League

Real Madrid - Atalanta pentru un loc in sferturile Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden/

Campioana Spaniei a castigat mansa tur, cu 1-0, dar Atalanta este o formatie care nu are nimic de pierdut si va juca de toti banii in returul programat pe Estadio Alfredo Di Stefano.

Pariati aici pe meciul de la Madrid

Madrid are o serie de opt meciuri fara infrangere in toate competitiile, interval in care a bifat sase victorii si doua remize.

La ultimul meci inaintea returului cu Atalanta formatia din capitala Spaniei s-a chinuit pe teren propriu cu modesta Elche, echipa de care a trecut cu 2-1 printr-un gol in prelungiri marcat de Benzema.

De la prima mansa pierduta pe teren propriu cu Real Madrid cei de la Atalanta au obtinut patru victorii din cinci meciuri in campionat. Infrangerea a venit pe terenul liderului Inter Milano (0-1).

Atalanta a trecut fara emotii de Spezia (3-1) inaintea plecarii spre Madrid.

“Ar fi chiar arogant din partea noastra sa pretindem ca putem invinge Real Madrid. Asteptam sa ajungem pe teren unde vrem sa facem un meci mare si sper sa fie de ajuns in fata uneia dintre cele mai de succes echipe din istoria fotbalului”, a declarat Gian Piero Gasperini, antrenorul lui Atalanta.

O echipa care evolueaza doar pentru al doilea an in Champions League si care in ultima perioada a devenit o forta a campionatului italian.

“Erau favoriti inaintea dublei, iar dupa rezultatul din tur sunt si mai favoriti. Dar noi ramanem capabili, vrem sa jucam bine si sa facem meciul competitiv cat putem de mult”, a mai spus Gasperini.

De cealalta parte, Zinedine Zidane vrea sa faca uitat rezultat din tur si le-a transmis jucatorilor sai sa joace ca si cum s-ar porni de la 0-0.

“Nu am castigat nimic inca si trebuie sa aratam mult mai bine decat pana acum pentru a trece de aceasta dubla. Ne gandim doar la acest meci, e ca o finala pentru noi”, a spus Zidane.

Echipele probabile

Real Madrid: Courtois; Vázquez, Varane, Ramos, Mendy; Kroos; Isco, Modrić, Valverde, Vinícius; Benzema.

Atalanta: Sportiello; Tolói, Romero, Palomino; Mæhle, De Roon, Pessina, Gosens; Pašalić; Muriel, Zapata.

Meciul de la Madrid va fi arbitrat de o brigada din Olanda, cu Danny Makkelie la centru.



Real Madrid - Atalanta pentru un loc in sferturile Champions League