Champions League

Real Madrid a trait periculos in returul cu Schalke. Calificare cu emotii in sferturi

Detinatoarea UEFA Champions League a pierdut mansa retur cu Schalke din optimile de finala, dupa ce castigase la pas partida tur din Germania, scor 2-0.

Cu scorul general de 5-4 echipa pregatita de Carlo Ancelotti merge in sferturile de finala, dar la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu fanii madrileni si-au fluierat la scena deschisa favoritii.

Schalke a condus in doua randuri, cu 1-0 si 2-1, pentru a fi egalata de fiecare data de acelasi jucator providential, Cristiano Ronaldo. A doua oara chiar in ultimele secvente ale primei reprize.

Benzema a adus-o pe Real Madrid la conducere in partea secunda dupa o faza suspecta de offside, insa cei de la Schalke au avut puterea sa revina inca o data.

Sane si Huntelaar cu un sut sub transversala au intors rezultatul la 4-3 in favoarea formatiei germane si, cu sase minute inaintea finalului gazdele de la Real tremurau pentru calificare.

Un singur gol marcat de Schalke si am fi asistat la cea mai mare surpriza a ultimilor ani in UEFA Champions League.

Si Schalke nu a fost departe de surpriza, sutul lui Sane din ultimele minute fiind respins in lateral de Casillas, un portar invins prea usor la trei dintre cele patru goluri ale trupei germane.

In cele din urma s-a terminat 4-3 pentru Schalke, cu Real Madrid calificata in sferturi, dar imaginea lui Cristiano Ronaldo ramanand stana de piatra in timp ce pe fundal se auzeau fluieraturile suporterilor madrileni va trece drept poza meciului.

Cele mai importante faze ale meciului de la Madrid:

Min.87 - Casillas respinge in lateral sutul lui Sane. Schalke la un pas de golul cinci. Nimeni nu mai intelege nimic din cele ce se intampla la Madrid.
Min.84 - Gol fabulos marcat de Huntelaar dupa o pasa inapoi data neglijent de Modric. Sut superb si mingea intalneste transversala inainte de a intra in poarta. Schalke mai are nevoie de un singur gol pentru o calificare miraculoasa.
INFO: Real Madrid n-a mai primit trei goluri pe teren propriu din 2009, cand Milan se impunea pe Bernabeu cu 3-2.
Min.57 - Casillas a ramas doar o umbra a portarului care facea istorie la Real in anii din urma. Un al treilea gol primit usor de portarul spaniol. Sane a sutat din marginea careului si Schalke nu se lasa (3-3).
Min.52 - Real Madrid trece la conducerea meciului in urma reusitei lui Benzema. Francezul este in offside, dar fanionul ramane jos, traverseaza careul pe latimea terenului pana gaseste pozitia ideala pentru sut si finalizeaza.
Min.45 - CRISTIANO RONALDO marcheaza din nou cu capul si mai ridica din emotiile suporterilor madrileni. Al 8-lea gol in opt meciuri pentru Balonul de Aur.
Min.40 - GOOL Huntelaar. A treia oara este cu noroc pentru atacantul olandez. Casillas respinge in fata sutul lui Fuchs si Huntelaar pe urmarire trimite in poarta. Schalke mai are nevoie de un singur gol pentru a furniza surpriza.
Min.39 - Rumoare pe Santiago Bernabeu. Acelasi Huntelaar trimite un voleu spectaculos in transversala.
Min.38 - Varane trimite neglijent inapoi pentru Casillas si Huntelaar este foarte aproape de a profita.
Min.25 - Cristiano Ronaldo restabileste egalitatea cu o lovitura de cap in urma unui corner. O faza clasica si CR7 inscrie din marcajul lui Matip.
INFO: Real Madrid este condusa doar pentru a doua oara in acest sezon de Champions League. S-a mai intamplat la Sofia in meciul din grupe cu Ludogoret Razgrad.
Min.20 - Presiunea celor de la Schalke da rezultate pe tabela. Mingea ajunge in careul madrilen la fundasul stanga Fuchs si acesta il invinge pe Casillas cu un sut in forta.
Min.17 - Contraatac promitator al nemtilor prin Meyer. Acesta suteaza putin pe langa poarta din actiune. Avea si varianta unei pase pentru Huntelaar, dar acesta a preferat sutul direct.



Real Madrid a trait periculos in returul cu Schalke. Calificare cu emotii in sferturi