Champions League

Reactie: UEFA nu va renunta la preliminariile pentru Champions League

Ca urmare a informatiei aparute in publicatia The Times si pe care am prezentat-o si noi cu privire la posibila renuntare a UEFA la faza preliminariilor Champions League pentru sezonul urmator, forul de la Nyon a adus lamuriri in acest caz.

UEFA spune ca monitorizeaza in continuare situatia creata la nivelul fotbalului de pandemia de coronavirus si ca nu se pune problema pentru abandonarea preliminariilor Champions League, anunta Sky Sports.

“Niciodata UEFA nu a luat in considerare deposedarea campioanelor de dreptul lor legitim de a obtine calificarea in grupele Champions League in urma competitiei din teren.

“UEFA doreste sa lamureasca faptul ca in prezent monitorizeaza in mod simplu situatia si potentialul impact asupra rundelor de calificare pentru competitiile europene din sezonul urmator”, se arata in comunicatul forului de la Nyon.

Potrivit scenariului prezentat de The Times, o tara precum Romania n-ar mai fi avut dreptul de a participa nici macar in preliminariile Champions League pentru sezonul urmator.



Reactie: UEFA nu va renunta la preliminariile pentru Champions League