Champions League

PSG o bate pe Olympiakos Pireu din corner

Campioana Frantei Paris Saint Germain a plecat victorioasa din dificila deplasare de la Pireu. Echipa pregatita de Laurent Blanc s-a impus cu 4-1 si s-a instalat la conducerea Grupei C., dar

Gazdele au ratat cele mai mari ocazii in debutul meciului si au trimis de doua ori mingea in bara profitand de lejeritatea defensivei de milioane a celor de la PSG. 

Contrar cursului jocului, Edison Cavani a deschis scorul dupa 19 minute din pasa lui Maxwell la faza contribuind in mare masura si Ibrahimovic retras undeva intr-o pozitie de mijlocas.

Doar sase minute a condus PSG si Olympiakos a avut puterea sa egaleze prin Vladimir Weiss sase minute mai tarziu. Talentatul mijlocas slovac s-a distrat cu apararea formatiei din Hexagon si a finalizat cu un sut la coltul scurt. Mai intai i-a dat mingea printre picioare lui Marquinhos, fundasul stanga, pentru ca apoi sa-l depaseasca spectaculos din dribling pe Thiago Silva, capitanul oaspetilor.

PSG a rezolvat meciul in partea secunda prin dubla lui Thiago Motta (68 si 73) si reusita lui Marquinhos. Toate cele trei goluri au fost marcate in urma unor lovituri de la colt. Golurile lui Motta au fost parca trase la indigo mingea circuland pe aceeasi directie. Corner de pe dreapta executat de Lavezzi, jucator intrat la pauza in locul lui Moura, si Motta apare nemarcat in centrul careului plasandu-si lovitura de cap.

Zlatan Ibrahimovic a obtinut o lovitura de la 11 metri in minutul 82, dar tot el avea sa rateze de la punctul cu var nu o data ci chiar de doua ori. Portarul Roberto l-a anticipat de fiecare data pe atacantul suedez.

In cealalta partida a grupei, Benfica Lisabona s-a impus pe Da Luz in fata belgienilor de la Anderlecht Bruxelles, cu 2-0, prin golurile marcate de Djuricic si Luisao.



PSG o bate pe Olympiakos Pireu din corner