Champions League

PSG – Manchester City. Avancronica, echipe probabile si cote

Sursă foto: twitter.com/

Daca Manchester City este aproape campioana in Premier League si vine dupa castigarea Cupei Ligii Angliei, PSG are parte de o opozitie puternica in Franta din partea celor de la Lille, echipa aflata la conducerea clasamentului.

PSG este doar a treia echipa din Hexagon care ajunge doua sezoane la rand in semifinalele Cupei Campionilor Europeni / Champions League, dupa St.Etienne (1975, 1976) si Olympique Marseille (1990, 1991).

Manchester City evolueaza in doar a patra semifinala europeana din istorie, dupa aparitiile in Cupa Cupelor (1969/70, 1970/71) si Champions League (2015/16).

De trei ori s-au mai intalnit pana acum cele doua echipe. Manchester City a castigat o data, iar alte doua partide s-au incheiat la egalitate.

Ultima disputa dateaza din 12 aprilie 2016, cand Manchester City a castigat in returul sferturilor de finala, cu 1-0, prin golul lui Kevin De Bruyne.

Rezultate directe

03/12/2008, Cupa UEFA (grupe): Manchester City – PSG 0-0

06/04/2016, Champions League (sferturi): PSG – Manchester City 2-2

12/04/2016, Champions League (sferturi): Manchester City – PSG 1-0.

Reactiile antrenorilor

Pep Guardiola: “Stiu armele pe care le au in atac. Toata lumea care iubeste fotbalului stie calitatea pe care o au, dar suntem in semifinalele Champions League, la ce sa ne asteptam? Ei sunt obisnuiti sa joace impotriva unor echipe care se apara 90 de minute si gasesc o cale pentru a marca. Nu este cea mai buna idee sa te aperi in fata unei echipe care are toate calitatile”.

Mauricio Pochettino: “Bernat si Alex sunt indisponibili, in rest am toti jucatorii la dispozitie. Manchester City este una dintre cele mai mari echipe din lume, cu cel mai bun antrenor si bineinteles ca va fi o dubla mai tare decat cea cu Bayern. Tot ce conteaza este ca dupa cele 180 de minute noi sa fim echipa care se califica”.

Echipele probabile

Paris: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé.

Man. City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, De Bruyne, Foden; Bernardo Silva.

Meciul e arbitrat de o brigada din Germania, cu Felix Brych la centru.

Cotele oferite de BETANO
PSG - 3.58 | Egal - 3.91 | Man.City - 2.15



PSG – Manchester City. Avancronica, echipe probabile si cote