Champions League

PSG ii stinge lumina lui Manchester United pe Old Trafford

Sursă foto: https://twitter.com/ChampionsLeague/

Seria pozitiva a celor de la Manchester United cu Ole Gunnar Solskjaer a fost oprita, marti seara, de Paris Saint Germain in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Campioana Frantei s-a impus, cu 2-0, si are prima sansa la calificarea mai departe.

Prima ocazie a meciului de pe Old Trafford a apartinut celor de la PSG, argentinianul Di Maria trimitand pe langa poarta in minutul 6.

Pericol creat de Manchester United in minutul 15 la poarta veteranului Buffon la patrunderea in viteza a lui Pogba in flancul drept. Totul s-a incheiat cu o centrare in bratele portarului.

Cea dintai minge pe poarta a aparut la sapte minute dupa pauza. Mbappe a cautat coltul scurt cu o lovitura de cap, o minge grea respinsa in corner de portarul De Gea.

O faza fixa care avea sa duca la deschiderea scorului. Centrare din corner, Matic a adormit in propriul careu si Kimpembe a venit fara om din linia a doua trimitand in poarta pentru 0-1.

Manchester United a replicat imediat prin Ander Herrera, jucator care a reluat putin pe langa poarta din voleu.

PSG a mai lovit o data, in minutul 63, prin varful de lance Mbappe, jucator care a deviat in poarta pentru 2-0 o centrare din stanga. Lovitura dupa lovitura pentru Manchester United, echipa neinvinsa pana la aceasta partida de la preluarea de catre Ole Gunnar Solskjaer.

Finalul meciului a gasit-o pe United in inferioritate numerica, Paul Pogba fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Mijlocasul francez a vazut doar al doilea rosu in tricoul lui United si primul dupa decembrie 2017 la o partida cu Arsenal.

Manchester United a pierdut astfel pentru prima data pe teren propriu in fata unei echipe din Hexagon in Liga Campionilor, iar echipa engleza incheie astfel o perioada de 14 meciuri fara infrangere in toate competitiile.

Pana acum David Moyes ramane singurul antrenor cu victorie la United in faza eliminatorie a Champions League dupa Sir Alex Ferguson.

In plus, statistica arata ca nicio echipa care a pierdut prima mansa cu 0-2 pe teren propriu nu a reusit sa intoarca rezultatul si sa se califice in retur.



PSG ii stinge lumina lui Manchester United pe Old Trafford