Champions League

PSG – Bayern München: cine își adjudecă trofeul UEFA Champions League?

PSG – Bayern München se dispută duminică, 23.08, de la ora 22:00, pe Estádio da Luz din Lisabona.

După un sezon atipic, cu meciuri amânate și campionate oprite și reluate după luni întregi de așteptare, finala UEFA Champions League este în sfârșit la o aruncătură de băț de noi. Paris Saint Germain și Bayern au un singur obiectiv: trofeul. Rămâne de văzut cine va face față presiunii și se va organiza într-un joc care să-i aducă victoria. Cert este că ne așteptăm la multă energie din partea ambelor echipe și la o ploaie de goluri. Vezi cotele NetBet.

PSG, la prima finală de Champions League

Parcursul PSG este unul surprinzător, după ce mulți critici nu le dădeau șanse prea mari. Asta pentru că Franța a fost printre puținele țări unde campionatul nu s-a mai reluat; forma fizică și rezistența parizienilor a fost pusă sub semnul întrebării. Dacă ne amintim, însă, de meciul cu Atalanta din sferturi, când mulți spuneau că numele mari ale lui PSG vor fi surclasate de unitatea italienilor, ne dăm seama că nu a fost chiar așa și că, în definitiv, Neymar, Mbappe & co. vor avea întotdeauna forța necesară să se redreseze. Iar când vorbim de un meci istoric pentru PSG, și anume prima finală de Champions League jucată, credem că parizienii nu se vor lăsa cu una, cu două – dimpotrivă, vor lupta pentru victorie până în ultima secundă.

Miza e gigantică pentru ambele echipe, amândouă pornesc cu șanse egale, ce-i drept. Însă ce ne facem cu Lewandowski? Jucătorul lui Bayern e atât de aproape de a deveni golgheter all time în Champions League și de-al surclasa pe Ronaldo. Doar două goluri îi mai sunt necesare pentru asta... Să-l oprească totuși Thiago Silva, Navas și toată linia de apărare a lui PSG din visul frumos? Să nu uităm nici atacul parizian, în frunte cu Neymar. Până la urmă, brazilianul a influențat nu mai puțin de 59 de goluri în partidele jucate de la debutul în Champions League, acum 7 ani. Vom urmări meciul cu sufletul la gură.

Vezi cotele NetBet


Bayern, finalista care pornește ca favorită

Amintindu-ne de partida cu Barcelona, când bavarezii i-au pus pur și simplu la zid pe elevii lui Quique Setién, am putea spune că finala e ca și câștigată de Bayern. Cu toate acestea, legenda spune că mingea e rotundă și că nu putem ști niciodată... Întorcându-ne în prezent, Lewandowski e pe val: a marcat nu mai puțin de 15 goluri în acest sezon de Champions League. Duetul pe care-l face împreună cu Gnabry e nimicitor – nu le stă nimic în cale.

Bayern, spre deosebire de PSG, nu e la prima finală, ce-i drept. Însă nu au mai ținut trofeul în brațe din 2013 - noi spunem că setea de victorie este mare. Și da, poate că mingea este rotundă și nu știm niciodată, dar mai știm și că Bayern a avut o medie de peste 3 goluri înscrise în ultimele partide. Așteptăm un meci care să ne facă să uităm de acest sezon fotbalistic pur și simplu tumultos.

Vezi cotele NetBet



PSG – Bayern München: cine își adjudecă trofeul UEFA Champions League?