Champions League

Primele echipe eliminate din Liga Campionilor dupa faza grupelor

Sursă foto: twitter.com/psv

In urma rezultatelor inregistrate, marti seara, cunoastem deja primele echipe care nu mai au nicio sansa la calificarea in optimile de finala dupa faza grupelor in Liga Campionilor.

Cu doua etape ramase de disputat pana la finalul acestei faze, AS Monaco, PSV Eindhoven si Lokomotiv Moscova sunt eliminate si pastreaza sanse teoretice la continuarea in Europa League.

Invinsa acasa categoric de Club Brugge, cu 4-0, Monaco avea nevoie ca Atletico Madrid sa nu castige cu Borussia Dortmund, ceea ce nu s-a intamplat.

Echipa spaniola s-a impus, cu 2-0, astfel ca Atletico si Borussia Dortmund au fiecare cate 9 puncte, iar Monaco are un singur punct in patru meciuri.

PSV Eindhoven a condus-o in deplasare pe Tottenham vreme de 76 de minute, dar in final s-a vazut invinsa, cu 2-1, de un gol marcat de Kane in minutul 89. Echipa olandeza are un singur punct, intr-o grupa controlata de Barcelona (10 puncte) si Inter (7 puncte).

Lokomotiv Moscova a suferit a patra infrangere consecutiva, de aceasta data cu 1-4 pe teren celor de la FC Porto, lidera autoritara a Grupei D.

Formatia rusa ramane fara niciun punct in actuala editie a Ligii Campionilor si are cea mai slaba aparare din competitie, cu 11 goluri primite. Doar AEK Atena mai este fara punct.



Primele echipe eliminate din Liga Campionilor dupa faza grupelor