Champions League

Pogba a ratat avionul echipei si s-a intors la Manchester alaturi de suporteri

Sursă foto: twitter.com/juventusfcen

Mijlocasul francez Paul Pogba a fost nevoit sa calatoreasca de la Torino inapoi la Manchester alaturi de suporterii echipei, dupa ce a ratat avionul echipei din cauza unui control antidoping.

Pogba a fost obligat sa ramana la stadionul din Torino pentru a efectua testul antidoping si a ajuns la aeroport la o ora dupa ce colegii sai decolasera cu destinatia Manchester.

Pana la urma Pogba si-a gasit un loc in aeronava care i-a transportat inapoi in Anglia pe cativa membri ai conducerii lui United si pe suporterii care au insotit echipa la Torino.

Manchester United a obtinut o victorie rasunatoare pe terenul lui Juventus, dupa ce campioana Italiei a deschis scorul printr-un gol spectaculos marcat de Cristiano Ronaldo.

Cu doua goluri in cinci minute United a intors cu sansa rezultatul si a obtinut cele trei puncte.

Intrebat la conferinta de presa ce importanta are victoria obtinuta, tinand cont de meciurile eroice pe care Manchester United le-a facut in trecut la Torino cu Juventus, antrenorul Jose Mourinho a raspuns in stilul caracteristic.

"Atunci Manchester United a fost echipa mai buna", a spus managerul portughez.Pogba a ratat avionul echipei si s-a intors la Manchester alaturi de suporteri