Champions League

Pep Guardiola: ”A trebuit să îndurăm un an de suferință”

Sursă foto: https://twitter.com/BarcaUniversal

Manchester City și-a luat revanșa în fața lui Real Madrid, după ce în urmă cu un an părăsea Liga Campionilor în semifinale.

De această dată, ”Cetățenii” au obținut calificarea în ultimul act după un 5-1 la general contra formației spaniole.

”Am simţit că a trebuit să îndurăm un an de suferinţă după (înfrângerea cu Real) de anul trecut. A fost atât de dureros când oamenii au criticat lipsa de personalitate a jucătorilor. Un an mai târziu, arătăm din nou cât de special este acest grup de jucători.

”Trebuie să-i felicităm pe toţi cei din organizaţie, de la preşedinte şi proprietar până la fiecare angajat în parte, toată lumea lucrează pentru un obiectiv.

”Când ajungi în finala Ligii Campionilor, sărbătoreşti, dar nu ai prea mult timp la dispoziţie pentru că ai şansa de a câştiga Premier League duminică, ei bine, este o problemă plăcută de avut”, a declarat Guardiola după 4-0 în returul cu Real Madrid.

Acesta a spus că jucătorii săi vor avea o zi liberă, joi, după care vor începe pregătirea meciului cu Chelsea. Partidă la finalul căreia Manchester City poate obține matematic un nou titlu în Premier League.

Pep Guardiola a obținut, miercuri seara, victoria cu numărul 100 în Liga Campionilor.

Pentru tehnicianul spaniol finala de la Istanbul din 10 iunie va fi a patra din carieră în cea mai importantă competiție europeană.



Pep Guardiola: ”A trebuit să îndurăm un an de suferință”