Champions League

Pe cine mizează Jurgen Klopp după eliminarea lui Liverpool din Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/FootballFunnnys

Liverpool, campioana din 2019 și finalista ediției precedente, a părăsit competiția în faza optimilor de finală, după 2-6 la general cu Real Madrid.

Învingătoare în deplasare pe Anfield Road, cu 5-2, Real Madrid s-a impus și în returul de pe Santiago Bernabeu, cu 1-0, prin golul marcat de Karim Benzema pe final de partidă.

La finalul returului antrenorul german Jurgen Klopp a recunoscut că echipa sa avea nevoie de un miracol pentru a răsturna scorul din tur.

”Aveam nevoie de o performanță ieșită din comun pentru a recupera diferența de trei goluri. Am făcut un meci bun, însă Real Madrid a controlat jocul și a avut cele mai mari ocazii.

”Datorită experienței și încrederii, Real Madrid este una dintre favorite și cu siguranță poate câștiga din nou trofeul. Manchester City și Napoli sunt de asemenea foarte puternice. Cine vrea să fie campion va trebui să învingă pe Real Madrid, în mod cert”, a declarat Klopp într-o conferință de presă.

În ultimele șase sezoane Liverpool a fost eliminată de patru ori de Real Madrid, o dată de Atletico Madrid, iar în 2019 a cucerit trofeul.



Pe cine mizează Jurgen Klopp după eliminarea lui Liverpool din Champions League