Champions League

Neymar l-a provocat la duel pe un suporter al lui Manchester City (video)

Aventura brazilianului Neymar la Manchester s-a incadrat in celebrele “legi ale lui Murphy”, iar brazilianul Barcelonei a sfarsit intalnirea de marti seara la un pas de bataie cu un suporter artagos al gazdelor.

Schimbat cu Pedro cand mai erau zece minute din meciul de pe Etihad la capatul unei evolutii sterse, Neymar a urmarit finalul de pe banca.

Dupa ratarea loviturii de la 11 metri de catre Lionel Messi, un suporter al lui City imbracat in tricoul lui Yaya Toure l-a provocat pe Neymar, sugerandu-i acestuia ca nu a fost penalty si ca Messi de fapt se aruncase in careu.

Neymar a privit lung la provocarea suporterilor si a raspuns acesteia, invitandu-l pe acesta la o confruntare fata in fata.

Brazilianul a coborat din loja catalanilor si s-a indreptat spre suporterul cu pricina, existand o mica disputa verbala intre cei doi. Intre timp meciul se terminase si jucatorul Barcelonei a fost protejat de un gard viu al oamenilor de ordine.Neymar l-a provocat la duel pe un suporter al lui Manchester City (video)