Champions League

Mourinho: "Nu avem timp de drame, maine e o alta zi"

Manchester United a parasit Champions League in faza optimilor de finala dupa o infrangere cu 1-2 pe teren propriu in fata celor de la Sevilla, echipa de locul cinci in La Liga.

Tactica lui Jose Mourinho de a astepta un gol izbavitor s-a dovedit falimentara si in final echipa managerului portughez a parasit terenul invinsa si intr-un cor de fluieraturi.

Mourinho isi asuma infrangerea si eliminarea prin declaratia oferita la finalul meciului.

“Acesta este fotbalul. Am pierdut, dar maine e o alta zi si sambata un alt meci. Sunt multumit ca jucatorii nu-si ascund dezamagirea, dar nu avem timp de drame”, a spus Mourinho dupa partida de pe Old Trafford.

“Am incercat sa fim agresivi inca de la inceput, dar nu am marcat si Sevilla a tinut progresiv de minge si au controlat jocul. Am avut ocaziile noastre, dar ei au fost cei care au inscrie si din acel moment totul a devenit foarte emotional. Al doilea gol ne-a facut misiunea imposibila”, a mai spus Mourinho.

Manchester United a evoluat in acest sezon in Champions League datorita locului oferit de UEFA drept bonus castigatoarei Europa League din sezonul precedent.



Mourinho: "Nu avem timp de drame, maine e o alta zi"