Champions League

Monaco o face sah mat pe Borussia Dortmund

Sursă foto: twitter.com/AS_Monaco

AS Monaco s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa 3-1 in mansa retur, pe teren propriu, in returul sferturilor cu Borussia Dortmund.

Kylian Mbappe a risipit devreme emotiile monegascilor cu golul marcat in minutul 3 al returului pe Stadionul Luis al II-lea, devenind primul jucator din istoria competitiei care inscrie in primele patru meciuri ale lui in fazele eliminatorii.

In plus, Mbappe, noua perla a fotbalului francez, este cel mai tanar jucator din istoria Ligii Campionilor care ajunge la cota cinci goluri, depasind cu 41 de zile recordul legendarului Raul Gonzalez de la Real Madrid.

Borussia Dortmund a ratat de putin egalarea in minutul 14 la sutul lui Sahin din lovitura libera direct in bara.

Patru minute mai tarziu Monaco si-a dublat avantajul prin reluarea lui Falcao cu capul din centrul careului la o centrare perfecta oferita de Lemar din flancul stang.

In debutul partii secunde Sokratis a fost aproape de un autogol la o minge respinsa periculos pentru propria poarta, dupa care Borussia Dortmund a redus din diferenta prin Reus.

Era minutul 51 si echipa germana revenea in meci mai avand nevoie de doua goluri pentru a forta trimiterea partidei in prelungiri.

Nu a fost cazul de asa ceva pentru ca Germain a marcat pentru 3-1 pe contraatac din pasa lui Lemar in minutul 81.



Monaco o face sah mat pe Borussia Dortmund