Champions League

Moment istoric pentru Ibrahimovic

Sursă foto: tw/ibra_official

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a stabilit, miercuri seara, o borna care cu greu va putea fi egalata de un alt jucator in fotbalul european.

Revenit la Manchester United dupa o accidentare grava care l-a tinut departe de gazon vreme de sapte luni, Ibrahimovic a intrat pe teren in meciul cu FC Basel, pierdut de United dupa un gol primit in minutul 89.

O infrangere care nu schimba cu nimic datele problemei pentru echipa lui Jose Mourinho, Manchester United fiind deja calificata de pe primul loc in optimile Champions League.

Cu acest debut pentru Manchester United in Champions League, Ibrahimovic ajunge la a saptea echipa diferita pentru care a evoluat in cea mai importanta competitie europeana dedicata cluburilor.

Ibrahimovic se afla inaintea meciului de la Basel la egalitate cu francezul Nicolas Anelka si cu argentinianul Javier Saviola, toti trei evoluand pentru sase echipe diferite in Champions League.

Suedezul devine astfel lider la acest capitol, dupa ce a evoluat pentru Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain si acum Manchester United.



Moment istoric pentru Ibrahimovic