Champions League

Mircea Lucescu da piept cu FC Porto in Liga Campionilor

Sahtior Donetk a fost neinvinsa anul trecut in grupele Ligii Campionilor si spera ca si in acest sezon sa inceapa cel putin la fel, la vizita pe care o primeste de la FC Porto pe Stadionul Lviv.

Porto a invins-o pe Sahtior la ultimul meci direct, cel din sezonul 2010/2011, un 2-0 la care a pus si Razvan Rat umarul printr-un autogol. In acea grupa, echipa lui Mircea Lucescu a terminat pe locul 4, iar Porto pe 3.

Palmaresul lui Mircea Lucescu in cele sapte meciuri jucate contra echipelor din Portugalia cu Shatior este de 3 victorii si 4 infrangeri.

Acum, Porto soseste in Ucraina, iar Mircea Lucescu spera sa obtine o victorie in fata unei arene pe care s-au cumparat toate biletele.

"Avem o echipa schimbat mult in bine fata de momentul din 2011/2012, mai increzatore si mai experimentata. Trebuie sa jucam cel mai bun fotbal ca sa ii batem pe cei din Porto", a spus Mircea Lucescu inainte de meci.

"Nu jucam pe stadionul nostru, ci pe cel din Lviv, dar faptul ca s-au vandut toate biletele arata ca Sahtior nu este doar o echipa a regiunii Donetk sau Donbass, ci a intregii Ucraine", a incheiat tehnicianul roman.



Mircea Lucescu da piept cu FC Porto in Liga Campionilor