Champions League

Mircea Lucescu aduce pe Sahtior mai aproape de primavara

Misiune indeplinita pentru Mircea Lucescu, miercuri seara, in meciul disputat pe teren propriu contra bascilor de la Real Sociedad.

Sahtior Donetk s-a impus cu 4-0 la capatul unui joc aproape perfect si echipa lui Mircea Lucescu a urcat pe locul secund in Grupa A.

Brazilienii lui Lucescu si-au justificat banii investiti in transferul lor si au marcat toate golurile de pe Donbass Arena.

Eroul lui Sahtior a fost, fara doar si poate, Douglas Costa, jucator care a marcat doua goluri si a oferit o pasa de gol pentru reusita de 1-0 semnata in minutul 37 de Luiz Adriano.

Alex Teixeira a facut 2-0 la trei minute dupa pauza, in timp ce Douglas Costa a marcat golul serii in UEFA Champions League in minutul 68 cu un sut superb din marginea careului direct in vinclu.

Acelasi jucator avea sa inchida tabela cand mai erau trei minute din timpul regulamentar.

In urma acestui succes echipa lui Lucescu a acumulat opt puncte si a urcat pe doi in clasament, cu un punct peste nemtii de la Bayer Leverkusen.

“Farmacistii” au suferit o aspra corectie pe teren propriu din partea campioanei Angliei Manchester United. Echipa lui David Moyes a trecut peste sperietura de la aterizarea pe aeroportul din Koln si au castigat cu un aspru 5-0.

Valencia, Spahici (autogol), Evans, Smalling si Nani au marcat golurile echipei engleze intr-o seara in care Rooney nu s-a lipit de gol, dar a oferit doua pase decisive pentru coechipierii sai.

Manchester United are 11 puncte si este deja in optimi, iar in ultima etapa primeste vizita lui Sahtior, meci pe care trupa lui Lucescu trebuie sa-l castige pentru a fi sigura de locul doi.



Mircea Lucescu aduce pe Sahtior mai aproape de primavara