Champions League

Mircea Lucescu a gasit explicatia pentru infrangerea cu Juventus

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcdynamoua

Dynamo Kiev n-a emis prea multe pretentii, miercuri seara, la Torino, insa Mircea Lucescu pune infrangerea pe seama lipsei de experienta a jucatorilor sai.

“Participarea noastră la Liga Campionilor din acest an este o lecţie pentru tinerii noştri. Învăţăm, dobândim experienţă.

“Am jucat doar 50 la sută din ceea ce trebuia şi apoi în a doua jumătate am greşit. Nu le permit jucătorilor să se relaxeze, dar a existat o lipsă de experienţă, o lipsă de concentrare în anumite momente care au dus la aceste greşeli, iar adversarul nostru ne-a pedepsit. Adversarul este mai experimentat, mai priceput”, a declarat Mircea Lucescu, anunta site-ul clubului din Kiev.

Lucescu mai crede ca echipa sa a jucat bine in fata lui Juventus, dar ca erorile din defensiva au inclinat decisiv balanta.

“Am jucat bine, am controlat meciul la începutul reprizei a doua, am controlat mingea. Am aşteptat să avem o ocazie de gol şi să egalăm scorul. Dar greşelile făcute în apărare şi cât de uşor am cedat mingea adversarului la al doilea gol ne-au tăiat aripile. În toate jocurile am făcut greşeli care ne-au stricat jocul bun”, a mai spus tehnicianul roman.

Dynamo Kiev are un singur punct dupa cinci meciuri in grupele Ligii Campionilor.

In etapa finala echipa lui Mircea Lucescu joaca pe teren propriu cu Ferencvaros Budapesta meciul decisiv pentru calificarea in saisprezecimilor Europa League.



Mircea Lucescu a gasit explicatia pentru infrangerea cu Juventus