Champions League

Milan si Barcelona au dat-o la pace pe San Siro

In cel mai tare duel al serii de marti, fostele campioane AC Milan si FC Barcelona au remizat pe San Siro, scor 1-1, rezultat care se inregistreaza pentru a cincea oara intre cele doua echipe.

Milan a inceput mai bine si a reusit deschiderea scorului dupa doar noua minute prin Robinho. A fost un contraatac al gazdelor, Robinho l-a depasit in viteza pe Pique, a combinat cu Kaka in stanga si apoi a finalizat din centrul careului.

Avantajul gazdelor a fost spulberat dupa numai un sfert de ora. A fost de ajuns ca fundasul stanga milanez Constant sa-l scape din marcaj pe Messi si atacantul argentinian a marcat pentru 1-1 cu un sut din interiorul careul. De remarcat si pasa foarte buna in diagonala oferita de Iniesta.

In cealalta partida a Grupei H, Celtic Glasgow a invins pe Ajax Amsterdam, cu 2-1. Forrest a deschis scorul din penalty in finalul primei reprize, iar Kayal a majorat avantajul scotienilor imediat dupa pauza cu un sut din afara careului.

De retinut ca la originea ambelor goluri ale lui Celtic s-a aflat atacantul Giorgio Samaras, jucator pe care nationala Romaniei il va infrunta in dubla mansa de baraj cu Grecia.

Schone a redus din diferenta pentru Ajax in minutul 90, dar a fost prea tarziu pentru ca lancierii sa mai poata obtine macar un punct.



Milan si Barcelona au dat-o la pace pe San Siro