Champions League

Messi deschide balul in Liga Campionilor cu un hattrick

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Lionel Messi este primul marcator din faza grupelor sezonului 2018/2019 in Champions League.

Messi a deschis scorul in minutul 32 cu un sut direct din lovitura libera in partida Barcelona - PSV Eindhoven de pe Nou Camp. O executie marca inregistrata din partea decarului argentinian de la Barcelona.

Pentru Messi acesta a fost al optulea gol marcat din lovitura libera in acest an calendaristic in toate competitiile. De asemenea, PSV Eindhoven este a 75-a echipa diferita impotriva careia Messi marcheaza din postura de jucator al Barcelonei.

In alta ordine de idei, acesta a fost golul cu numarul 101 marcat de Messi in cele 126 de meciuri disputate in Champions League.

PSV s-a vazut sporadic in jumatatea catalanilor, iar cea mai importanta faza ofensiva a venit avia in minutul 45 la sutul lui De Jong din afara careului. Balonului s-a dus peste poarta aparata de Ter Stegen.

Barcelona s-a dezlantuit dupa pauza si a mai inscris de trei ori, impunandu-se in final cu 4-0.

Dembele a majorat avantajul campioanei Spaniei in minutul 75 dupa o faza personala de toata frumusetea finalizata cu sut din afara careului.

Messi a facut 3-0 doua minute mai tarziu cu o reluare pe jos din interiorul careului la pasa ideala oferita de Rakitic.

Barcelona a ramas in inferioritate numerica din minutul 79, cand Umtiti a primit al doilea cartonas galben fiind eliminat.

Messi avea sa inchida tabela in minutul 87 cu un sut din interiorul careului la pasa lui Suarez, trecandu-si in cont un nou hattrick in Champions League.


sursa: twitter.com/inter

In celalta partida a Grupei B, Inter Milano a revenit de la 0-1 si a invins-o pe Tottenham, cu 2-1.

Eriksen a deschis scorul pentru londonezi la opt minute dupa pauza printr-un sut care l-a surprins pe Handanovic.

Inter a intors rezultatul in ultimele cinci minute ale partidei. Icardi a egalat in minutul 86 cu un voleu senzational din afara careului.

In al doilea minut suplimentar Vecino a adus victoria Interului cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner.



Messi deschide balul in Liga Campionilor cu un hattrick