Champions League

Meci decisiv pentru Mircea Lucescu pe Teatrul Viselor. Calculele calificarii pentru Il Luce

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, are sansa calificarii in primavara europeana a Champions League intr-o partida cu Manchester United, campioana Angliei.

Tehnicianul roman considera ca formatia din Premier League nu trebuie subestimata dupa rezultatele neconvingatoare din competitia interna si ca Champions League este o alta intrecere.

“Chiar daca nu joaca prea bine in campionatul lor, cele doua competitii sunt diferite si nu pot fi comparate. In Premier League echipele se cunosc foarte bine intre ele, dar in Champions League situatia este diferita. Pentru Manchester United este un meci pe care trebuie sa-l castige pentru a-si asigura primul loc in grupa. Noi trebuie sa jucam de asemenea cel mai bun joc al nostru pentru a trece mai departe in optimi”, a declarat Mircea Lucescu.

Deja calificata in optimile de finala, Manchester United are nevoie de o remiza pentru a-si asigura primul loc si a evita adversari de top in primavara europeana.

La un meci egal echipa lui Lucescu sta la mana rezultatelor si trebuie sa spere ca Bayer Leverkusen nu castiga impotriva bascilor de la Real Sociedad, echipa deja eliminata din Europa.

Sahtior se califica in optimi si daca pierde la Manchester, caz in care si Leverkusen trebuie sa piarda cu Sociedad.



Meci decisiv pentru Mircea Lucescu pe Teatrul Viselor. Calculele calificarii pentru Il Luce