Champions League

Marian Iancu avertizeaza Steaua: "O echipa grea, o echipa care iti da gol sigur. Va fi o dubla egala, o dubla fantastica"

Marian Iancu, cel care l-a adus in Romania de Dusan Uhrin Jr. antrenorul echipei Dinamo Tbilisi, posibila adversara a Stelei din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, avertizeaza Steaua ca va avea un meci foarte dificil cu georgienii si ca va trebui sa dea mai multe goluri decat ei.

"Greu, greu, un antrenor care duce mingea pragmatic in careul advers, tine jucatorii cu fata la joc, niciodata nu trimite mingea inapoi. Eu il cunosc foarte bine si il stiu cum gandeste. Pregateste echipe atletic, pregateste faze fixe, Steaua nu mai poate juca sus", a spus Marian Iancu.

"Uhrin face o echipa grea, o echipa care iti da gol sigur, trebuie sa te gandesti cum sa dai mai multe ca ei. Mingea lui trebuie sa ajunga repede la gol, cu viteza si forta, fara prea multa strategie. Da goluri spre final, in prelungiri, din lovituri libere, veti vedea o echipa 100% o echipa pregatita la nivelul Stelei. Nici nu se gandeste sa nu mearga mai departe, nu are nici o emotie. Va fi o dubla egala, o dubla fantastica", a mai spus Iancu.



Marian Iancu avertizeaza Steaua: "O echipa grea, o echipa care iti da gol sigur. Va fi o dubla egala, o dubla fantastica"