Champions League

Manchester United - Paris Saint Germain, derby-ul zilei in optimile Ligii Campionilor

Cea mai importanta competitie europeana intercluburi revine in aceasta saptamana cu primele meciuri din faza optimilor de finala.

Inca de la tragerea la sorti efectuala in decembrie 2018 duelul dintre Manchester United si Paris Saint Germain s-a detasat drept capul de afis al acestei runde.

E adevarat ca de atunci datele problemei s-au schimbat radical, in sensul ca Manchester United a devenit din victima sigura favorita la calificarea in sferturile de finala.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Manchester United - PSG

Indepartarea lui Jose Mourinho si inlocuirea acestuia cu norvegianul Ole Gunnar Solskjaer a transformat-o radical pe Manchester United, aceasta redevenind echipa de top consacrata sub bagheta legendarului Sir Alex Ferguson.

Zece victorii in unsprezece meciuri a obtinut United de la preluarea de catre Solskjaer, reusind sa ajunga pe locul patru in Premier League.

De cealalta parte, Paris Saint Germain traverseaza o perioada de criza pe fondul accidentarii de lunga durata a brazilianului Neymar. Pentru mansa tur de pe Old Trafford tehnicianul german Thomas Tuchel nu va putea miza nici pe Edison Cavani, accidentat la ultimul meci de campionat contra lui Bordeaux.

Astfel, PSG vine pe Teatrul Viselor cu o singura gura de foc in persoana lui Kylian Mbappe.

Mai mult decat atat, statistica nu e deloc de partea campioanei Frantei care a castigat o singura data in Anglia din cele zece meciuri disputate in Insula. In rest a obtinut patru remize si a pierdut cinci partide.

Cu toate acestea, PSG a marcat in unsprezece meciuri consecutive disputate in deplasare, primind de asemenea gol in noua din aceste confruntari.

Asadar sa ne asteptam la un meci in care ambele echipe vor marca pe Old Trafford.

La nivel oficial este prima confruntare intre Manchester United si Paris Saint Germain. A mai exista o singura intalnire amicala in iulie 2015 castigata de gruparea franceza, cu 2-0, dar aceasta are prea putina importanta in contextul meciului de marti seara.

Echipele probabile

Manchester United: De Gea; Young, Lindelöf, Jones, Shaw; Herrera, Matić, Pogba; Lingard, Rashford, Martial;

PSG: Buffon; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Marquinhos, Verratti; Dani Alves, Draxler, Di María; Mbappé.



Manchester United - Paris Saint Germain, derby-ul zilei in optimile Ligii Campionilor