Champions League

Manchester United intoarce spectaculos rezultatul cu Juventus. Victorie la Torino cu gol in minutul 90!

Sursă foto: https://twitter.com/juventusfc

Cristiano Ronaldo a marcat primul sau gol pentru Juventus in Liga Campionilor, dar reusita portughezului a fost anulata de doua reusite ale celor de la Manchester United pe final de meci, doua goluri venit din faze fixe.

De Gea s-a opus golului la sutul lui Cuadrado deviat de Matic in minutul 32. Juventus a continuat sa preseze si dupa alte trei minute Khedira a trimis in bara dintr-o pozitie fara marcaj in careul lui Manchester United.

Cea mai mare ocazie pentru United a venit in minutul 49 din partea lui Martial. Sutul atacantului francez a ocolit insa poarta lui Juventus.

O sansa aparuta la putine minute dupa ce Cristiano Ronaldo a cazut in careul advers solicitand lovitura de la 11 metri. Aproape de faza, Hategan a lasat jocul sa continue.

Minutul 50 a adus o noua sansa de gol pentru Juventus la sutul lui Dybala cu stangul. Mingea s-a dus in bara transversala, faza la care portarul De Gea privea spectator.

Cristiano Ronaldo a deblocat tabela in minutul 65 cu un gol fabulos dupa o pasa foarte lunga a lui Bonucci. O minge in spatele apararii lui United si Ronaldo marcheaza primul sau gol in acest sezon de Liga Campionilor.

Juventus a trecut pe langa 2-0 cateva minute mai tarziu la sutul lui Pjanic din marginea careului. Un balon greu respins de portarul De Gea. Pasa i-a apartinut lui Ronaldo, jucator dezlantuit in fata echipei pentru care a evoluat intre 2003 si 2009.

De Gea devine primul portar caruia Ronaldo ii marcheaza gol in tricoul a trei echipe diferite: 4 goluri cu Real Madrid, 3 cu nationala Portugaliei si acum in tricoul lui Juventus.

Ronaldo a pus capat unei perioade de cinci meciuri, 453 de minute si 20 de suturi spre poarta fara gol in Liga Campionilor, competitia favorita a portughezului.

Acelasi Ronaldo s-a dovedit altruist in minutul 74 cu o pasa pentru Cuadrado, insa columbianul a ratat incredibil din pozitie clara de gol.

Manchester United a intors spectaculos rezultat cu doua goluri in cinci minute. Mai intai Mata a transformat in gol o lovitura libera obtinuta de Pogba la un duel in marginea careului cu Matuidi, pentru ca in minutul 90 acelasi Pogba sa forteze autogolul lui Alex Sandro dupa o centrare din stanga si o prelungire cu capul a lui Fellaini.

O victorie nesperata obtinuta de Manchester United care l-a facut pe Jose Mourinho sa-si duca la final mana palnie la ureche, un gest provocator pentru fanii lui Juventus. Bonucci a incercat sa-i ceara socoteala tehnicianului portughez, iar imediat acolo a aparut si Young pentru a-si proteja antrenorul.

Juventus ramane pe primul loc in Grupa H, cu 9 puncte, in timp ce Manchester United acumuleaza 7 puncte si revine pe locul secund. Valencia are 5 puncte, iar etapa urmatoare are meci infernal cu Juventus in deplasare. Manchester United isi poate asigura calificarea pe teren propriu cu Young Boys Berna.



Manchester United intoarce spectaculos rezultatul cu Juventus. Victorie la Torino cu gol in minutul 90!