Champions League

Manchester United castiga in prelungiri cu Young Boys si se califica in optimi. Reactie furioasa a lui Mourinho

Sursă foto: twitter.com/fellaini

Omul bun la toate Marouane Fellaini s-a dovedit jucatorul decisiv inca o data pentru Manchester United.

Mijlocasul belgian a marcat golul victoriei pentru vicecampioana Angliei, marti seara, pe teren propriu contra formatiei elvetiene Young Boys Berna. 

Un gol marcat in minutul 90 cu un sut pe jos din interiorul careului, reusita care l-a determinat pe Jose Mourinho sa arunce cu furie mai multe sticle de apa.

Manchester United a obtinut trei puncte uriase prin care si-a asigurat matematic calificarea in optimile de finala inaintea etapei finale, unde trupa engleza va merge in excursie cu grupul la Valencia.

”Pentru amatorii de statistici este al 14-lea sezon in care ma calific in optimile Ligii Campionilor, iar in singurul sezon in care n-am participat am castigat Europa League”, a spus Mourinho dupa meci.

Valencia, echipa care a pierdut la limita in deplasare contra lui Juventus, scor 0-1, gol marcat de Mandzukic in minutul 59 dintr-o pasa a lui Cristiano Ronaldo.

Juventus si Manchester United sunt deja calificate in optimi, urmand ca in ultima etapa sa se decida doar ordinea primelor doua clasate.

Valencia va continua aventura europeana in 16-imile Europa League, in timp ce Young Boys este eliminata cu un singur punct in clasament.



Manchester United castiga in prelungiri cu Young Boys si se califica in optimi. Reactie furioasa a lui Mourinho