Champions League

Manchester City, victorie mare cu Napoli

Sursă foto: twitter.com/mancity

Intr-un duel al echipelor care conduc la ora actuala campionatele din Anglia si Italia, Manchester City a invins-o la limita pe Napoli, cu 2-1, la capatul unui meci extrem de spectaculos.

Manchester City a deschis scorul la prima actiune ofensiva cu adevarat insemnata construita in flancul stang de Sane. Mingea a ajuns in centrul careului si Sterling a scuturat plasa cu un sut plasat.
 
Amfitrionii au continuat ofensiva si dupa alte  trei minute Reina se vedea obligat sa scoata mingea din poarta pentru a doua oara. De Bruyne a recuperat un balon respin s de Koulibaly si i-a pasat ideal in fata portii lui Jesus pentru o simpla formalitate.
 
Actiune superba a celor de la Manchester City in minutul 28 pe tranzitie ofensiva. Sane i-a trimis lui De Bruyne si belgianul a cautat poarta cu un sut de la aproape 30 de metri. Bara s-a opus si scorul ramanea 2-0 pentru gazde.
 
Penalty pentru Napoli cu opt minute inaintea pauzei la un fault comis de Walker la o centrare din dreapta care il cauta pe Raul Albiol. Belgianul Mertens si-a asumat executia de la punctul cu var si portarul Ederson a reusit sa blocheze!
 
Napoli relansa partida in minutul 73 dintr-un penlty obtinut de Goulham in contact cu Fernandinho. De aceasta data Diawara si-a asumat executia si Ederson n-a mai avut inspiratia din prima repriza.

In cealalta partida a grupei, Sahtior Donetk a revenit de la 0-1 si s-a impus in deplasare cu Feyenoord Rotterdam, scor 2-1, prin dubla lui Bernard.



Manchester City, victorie mare cu Napoli