Champions League

Manchester City trece la conducerea Grupei F dupa o lectie de fotbal cu Sahtior

Sursă foto: twitter.com/mancity

Campioana Angliei a inceput in genunchi actuala editie a Ligii Campionilor, dar “cetatenii” si-au revenit dupa dusul rece din prima etapa si la jumatatea fazei grupelor sunt pe primul loc.

Echipa pregatita de Pep Guardiola a transat categoric disputa cu Sahtior Donetk din deplasare, scor 3-0, prin golurile marcate de David Silva (30), Aymeric Laporte (35) si Bernardo Silva (70).

City a mai avut si o bara in minutele suplimentare prin Steerling.

Manchester City devine prima echipa din Anglia care castiga in deplasare contra lui Sahtior Donetk, echipa care in ultimele 18 meciuri de Liga Campionilor doar singura data a scapat fara gol primit.

Daca Sergio Aguero a lipsit din primul 11 al lui City intr-un meci de Liga Campionilor dupa fix un an, Guardiola l-a avut din nou la dispozitie pe belgianul Kevin De Bruyne, iar revenirea acestuia dupa o accidentare s-a facut repede simtita in jocul echipei.

Un succes care o duce pe City la sase puncte, dupa ce Hoffenheim si Olympique Lyon au oferit un adevarat thriller in cealalta confruntare a Grupei F.

Lyon a deschis scorul prin Traore (26), pentru ca gazdele sa preia conducerea dupa reusitele lui Kramaric din minutele 32 si 47. Oaspetii au preluat din nou conducerea prin golurile lui Ndombele (59) si Depay (67), insa Hoffenheim a salvat remiza in al doilea minut suplimentar prin Apolinario de Lira.

Manchester City are sase puncte, fiind urmata de Lyon (5), Hoffenheim (2) si Sahtior Donetk (2).



Manchester City trece la conducerea Grupei F dupa o lectie de fotbal cu Sahtior