Champions League

Manchester City revine si castiga in minutele de final cu Hoffenheim

Sursă foto: twitter.com/mancity

Campioana Angliei a luptat din greu in deplasarea de la Hoffenheim pentru obtinerea celor trei puncte, primele in actuala editie a Ligii Campionilor.

Dupa infrangerea suferita pe teren propriu in fata francezilor de la Lyon pentru Manchester City meciul cu Hoffenheim a inceput la fel de nefericit.

Gazdele au marcat prin Ishak Belfodil dupa doar 48 de secunde de la primul fluier, insa avantajul trupei germane a fost anulat dupa sase minute de Aguero.

In partea secunda “Cetatenii” au reclamat un penalty neacordat la caderea lui Sane in careu, insa in cele din urma David Silva a adus victoria pentru City cu trei minute inaintea finalului.

Interesant este ca cinci din cele sase goluri marcate de Silva in Liga Campionilor pentru City au venit contra echipelor germane.

Mijlocasul spaniol nu mai inscrisese in Liga Campionilor de aproape doi ani, din noiembrie 2016 mai precis.

In cealalta partida a Grupei F, Olympique Lyon a revenit de la 0-2 pe teren propriu cu Sahtior Donetk si a salvat un punct prin doua goluri in trei minute.

Ribeiro Moraes Junior a marcat o dubla pentru Sahtior in minutele 44 si 55, in timp ce pentru gazde au marcat Dembele (70) si Dubois (72).

Clasament in Grupa F

1. Lyon (4 puncte)
2. Man.City (3 puncte)
3. Sahtior (2 puncte)
4. Hoffenheim (1 punct)



Manchester City revine si castiga in minutele de final cu Hoffenheim