Champions League

Manchester City revine in inferioritate numerica si castiga in minutul 90 cu Schalke

Sursă foto: twitter.com/s04

Meci nebun la Gelsenkirchen, miercuri seara, intre Schalke 04 si Manchester City, fanii celor doua echipe trecand, pe rand, de la agonie la extaz. City s-a impus cu 3-2, in inferioritate numerica, dupa ce a deschis scorul (1-0) si s-a vazut apoi condusa la pauza, cu 2-1.

Manchester City a deschis scorul in minutul 18 prin Sergio Aguero din pasa lui David Silva. Un inceput ideal de partida pentru “cetateni” in infernul de la Gelserkirchen.

Insa City a trait pana la pauza un scenariu pe care l-a mai experimentat in acest sezon si nu trebuie sa ne gandim decat la partida cu Newcastle din Premier League.

In pofida statutului de victima sigura in confruntarea cu detinatoarea titlului din Anglia, Schlake a avut puterea sa intoarca rezultatul pana la pauza din doua lovituri de la 11 metri.

Mai intai, in minutul 36, s-a acordat penalty pentru un hent comis de Otamendi si validat de VAR. Bentaleb a marcat de la 11 metri intrand in istoria competitiei ca primul jucator care transforma un penalty decis de arbitrajul video.

La una dintre ultimele faze ale primei reprize, in minutul 45, Fernandiho s-a dovedit imprudent in careu si a provocat al doilea penalty al meciului. Acelasi Bentaleb a transformat cu diferenta ca doar a schimbat coltul de executie.

In minutul 67 echipa vizitatoare a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Otamendi pentru cumul de cartonase galbene. Pe primul il incasase in minutul 36.

Leroy Sane, jucator transferat de Manchester City chiar de la Schalke in 2016 pentru 45.5 milioane de lire sterline, a adus egalarea pentru campioana Angliei in minutul 85 cu un sut senzational dintr-o lovitura libera de la peste 25 metri.

Manchester City a dat lovitura in minutul 90 prin Sterling. Pus in cursa de o degajare lunga a portarului Ederson, internationalul englez s-a descotorosit cu usurinta de fundasul stanga Oczipka si a marcat ca la antrenament golul trei al “cetatenilor”.



Manchester City revine in inferioritate numerica si castiga in minutul 90 cu Schalke