Champions League

Manchester City prea buna pentru Napoli

Sursă foto: twitter.com/sscnapoli

Lectie de fotbal predata de super echipa lui Manchester City pe terenul lui Napoli in derby-ul unora dintre cele mai in forma echipe ale momentului in fotbalul european.

Cu 12 puncte din tot atatea posibile, Manchester City a obtinut matematic calificarea in optimile de finala, desi inceputul meciului de pe San Paolo a fost unul greu pentru "Cetateni".

Napoli a deschis scorul in minutul 21 prin Insigne cu un sut la coltul lung din pasa lui Mertens.

Egalarea a venit in minutul 34 dupa reluarea cu capul a lui Otamendi din sase metri la o centrare din flancul drept.

Ocazie uriasa ratata de Manchester City in minutul 39 la reluarea impresionanta cu capul a fundasului Stones. Mingea a lovit transversala si Napoli a scapat cu fata curata.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie pentru Manchester City la patrunderea lui Sterling. Din cornerul rezultat Stones a trimis in poarta cu capul, mingea trecand linia portii dupa ce a intalnit transversala.

Napoli a restabilit egalitatea printr-un penalty transformat de Jorginho in minutul 62.

Ocazie monumentala ratata de Callejon in minutul 68 singur cu portarul, mingea fiind deviata de goalkeeper-ul lui City in corner.

Lectie de contraatac predata de Manchester City la faza imediat urmatoare. Sane a pornit formidabil din propria jumatate cu mingea la picior, mingea a ajuns cu sansa la Aguero si argentinianul a inscris cu un sut fara speranta pentru Reina.

Reina a limitat scorul in minutul 87 la sutul lui Bernardo Silva din pozitie iminenta de gol.

Manchester City a calcat-o in picioare pe Napoli la capatul unui contraatac devastator cinci contra trei cu Sterling la finalizare cu un sut pe sub un Reina victima sigura.

Pentru Manchester City este a 25-a partida oficiala la rand fara infrangere si a 14-a consecutiva castigata de "Cetateni".

In cealalta partida a grupei Sahtior Donetk a castigat pe teren propriu cu Feyenoord Rotterdam, cu 3-1, dupa ce olandezii deschisesera scorul.

Manchester City conduce in clasament urmata de Sahtior, in timp ce Napoli ajunge la sase puncte gruparea ucraineana.



Manchester City prea buna pentru Napoli