Champions League

Manchester City, mare favorita la calificarea in sferturi

Sursă foto: https://twitter.com/ManCity/

Puskas Arena din Budapesta gazduieste si returul confruntarii dintre Manchester City si Borussia Monchengladbach, o disputa care porneste de la 2-0 in favoarea formatiei engleze.

Pariati aici pe Man.City-Gladbach

Va fi a sasea intalnire intre cele doua formatii, iar pana acum trupa germana este fara victorie in fata “Cetatenilor”.

Manchester City s-a impus de patru ori, iar o partida s-a incheiat la egalitate.

Pentru echipa pregatita de Pep Guardiola o eventuala si foarte probabila calificare in sferturi ar fi a patra consecutiva.

Monchengladbach apare pentru prima data in 40 de ani in faza eliminatorie Champions League.

“Cetatenii” sunt neinvinsi in ultimele 11 meciuri considerate pe teren propriu in Europa, interval in care au inregistrat zece victorii si o remiza. Ultima infrangere suferita acasa dateaza din prima etapa a grupelor Champions League, sezonul 2018/19, scor 1-2 cu Lyon

In faza eliminatorie a Champions League, Manchester City a castigat ultimele trei meciuri de acasa si patru din ultimele sase, pierzand in doua ocazii.

Monchengladbach traverseaza o forma de cosmar, ajungand la sase infrangeri la rand in toate competitiile. Este cea mai neagra perioada pentru Borussia din sezonul 1989/90, cand a inregistrat opt infrangeri la rand.

Trupa germana a castigat doar sase din ultimele 22 de meciuri in toate competitiile, avand sase remize si zece infrangeri.

In plus, echipa lui Marco Rose n-a marcat gol in patru din ultimele sapte partide si in trei din ultimele cinci.

Echipele probabile

Man. City: Ederson; Walker, Rúben Dias, Laporte, Zinchenko; Rodri, Gündoğan; Ferran Torres, De Bruyne, Sterling; Agüero.

Mönchengladbach: Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Zakaria, Neuhaus; Hofmann, Stindl, Wolf; Pléa.



Manchester City, mare favorita la calificarea in sferturi