Champions League

"Ma gandesc cu groaza la meciul Stelei"

Fostul fotbalist al Stelei, Lita Dumitru, spune ca sansele vicecampioanei in meciul cu Olympique Lyon sunt minime si nu crede ca Dorinel Munteanu va putea obtine prima victorie in Liga Campionilor.
"CFR a devenit ultima in grupa, exact asa cum a inceput. Sperau ca vor prinde locul doi, dar nu stiu daca vor prinde nici locul trei. Acum ma gandesc cu groaza la meciul Stelei. Lyon e mult mai buna decat Bordeaux. Imi doresc sa faca ceva bun Steaua, dar sunt destul de sceptic", a spus Lita Dumitru.

Dupa ce echipele romanesti nu au reusit sa castige in fata celor franceze, nici la nivel de echipa nationala, nici la nivel de echipe de club, Lita Dumitru sustine ca nu suferim de un complex francez.

"Noi avem treaba cu fotbalul european, nu cu cel francez. Nu avem valoare, nu am investit in viitor. Noi am asteptat sa apara cate un fotbalist", a conchis fostul international roman.

Partida dintre Olympique Lyon si Steaua, din grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stade Gerland.

Onlinesport 


"Ma gandesc cu groaza la meciul Stelei"