Champions League

Lyon produce surpriza si o elimina pe Juventus din Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/OL_English/

Cristiano Ronaldo ramane fara trofeu european la Juventus dupa eliminarea suferita, vineri seara, in fata celor de la Olympique Lyon in optimile de finala.

Juventus a castigat returul de pe teren propriu, cu 2-1, insa victoria obtinuta de gruparea franceza in meciul tur, scor 1-0, a inclinat balanta in favoarea echipei lui Rudi Garcia.

Toate planurile lui Maurizio Sarri s-au prabusit ca un castel de nisip in minutul 12, cand Memphis Depay a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo a egalat scorul cu doua minute inaintea pauzei de asemenea dintr-un penalty.

Atacantul portughez avea sa marcheze in minutul 60 golul de 2-1 din pasa lui Bernardeschi, dar pana la final Lyon a reusit sa tina de scor obtinand calificarea in sferturile de finala.

Performanta celor de la Lyon este cu atat mai mare cu cat a disputat un singur meci oficial de la inghetarea sezonului din Franta in luna martie, finala Cupei Ligii Frantei cu PSG.

In aceste conditii jucatorii pregatiti de Rudi Garcia au alergat impreuna 113 km in meciul de vineri seara.

O faza a sferturilor unde Lyon va da piept cu Manchester City, echipa care a eliminat-o pe Real Madrid.

Lyon este prezenta pentru a cincea oara in istoria clubului in faza sferturilor din Champions League si pentru prima data dupa sezonul 2009/2010.

Cristiano Ronaldo rateaza faza sferturilor de finala pentru prima data dupa un deceniu, cand Real Madrid era eliminata in optimi de aceeasi Olympique Lyon.



Lyon produce surpriza si o elimina pe Juventus din Champions League