Champions League

Luis Enrique vorbeste despre eroismul jucatorilor sai si bucuria golului calificarii (video)

Sursă foto: twitter.com

Umilit in meciul tur cu Paris Saint Germain, cand Barcelona a suferit cea mai categorica infrangere din mandatul sau, Luis Enrique a crezut si chiar a spus-o la conferinta dinaintea meciului ca formatia blaugrana poate inscrie de sase ori in retur.

O declaratie plina de optimism pe care multi au crezut-o ca facand parte din fisa postului unui tehnician care doreste sa-si motiveze jucatorii inaintea unui meci de o asemenea incarcatura.

Si daca un nebun, cu ghilimelele de rigoare, a crezut mai mult intr-o “remontada”, acesta a fost cu siguranta Luis Enrique, tehnician care si-a anuntat intre cele doua manse plecarea de la Barcelona dupa acest sezon.

“Organizarea echipei a fost spectaculoasa si ne-am asumat riscuri. In termeni de emotie a existat o doza de eroism din partea fiecaruia din club. Multe lucruri s-au intamplat, iar cheia meciului a fost credinta echipei”, a spus Luis Enrique dupa meciul nebun de miercuri seara.

“Am parut eliminati in minutul 84, insa am trimis la poarta din orice pozitie. Chiar si portarul nostru a urcat in careul advers. Apoi golul sase a fost marcat de toti catalanii din lume. Aceasta este o competitie in care nu esti iertat dupa un meci slab. Noi am intors si trebuie sa invatam din greselile noastre. A meritat pana la urma suferinta chiar si dupa infrangerea de la Paris”, a mai spus cel supranumit Lucho.

Vedeti mai jos cum s-a bucurat Luis Enrque dupa golul calificarii:



Luis Enrique vorbeste despre eroismul jucatorilor sai si bucuria golului calificarii (video)