Champions League

Luis Enrique mizeaza pe o "remontada" in returul cu PSG

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Paris Saint Germain i-a dat cu terenul in cap Barcelonei, scor 4-0, in prima mansa a optimilor din Liga Campionilor, iar antrenorul oaspetilor, Luis Enrique, ia intreaga responsabilitate pentru esec asupra sa.

“Este simplu, adversara noastra a fost superioara cu minge si fara minge. Ei au castigat duelurile unu la unu, au fost echipa mai eficienta si rezultatul arata intocmai ce s-a intamplat pe teren. Nu cred ca trebuie sa explic prea mult”, a spus Luis Enrique dupa meci.

“Intreaga responsabilitate imi apartine. Jucatorii sunt aceiasi care au castigat in alte zile. 2-0 la pauza a fost un rezultat rau pe care am incercat sa-l indreptam, dar am primit golul trei si apoi golul patru”, a mai spus Luis Enrique.

Sperante pentru retur

In pofida infrangerii aspre, Luis Enrique nu si-a pierdut speranta si mizeaza pe o “Remontada” in retur.

“PSG a facut ceea ce ne asteptam sa faca si a facut-o la nivel maxim. Cu toate acestea nu ne-am pierdut speranta si trebuie sa marcam cinci goluri. Am incredere deplina in jucatorii mei si am demonstrat ca echipa ca suntem in stare sa facem meciuri mari”, a adaugat tehnicianul campioanei Spaniei.



Luis Enrique mizeaza pe o "remontada" in returul cu PSG